FORD RANGER okres Košice

Majiteľ vozidla Ford prišiel s požiadavkou na montáž nadstavby na korbu vozidla - HARDTOP ASCENT značky ARB 4x4, ktorý je momentálne špičkou na trhu. Ascent Canopy predstavuje novú úroveň dizajnu a inovácie pre rad ARB canopy. Ascent je naša prvotriedna nadstavba na pickup, ktorá ponúka najvyššiu úroveň použiteľnosti v ultraprémiovom dizajne. S množstvom funkcií vrátane plne integrovaného centrálneho zamykania a s okennými tlačidlami. Medzi ďalšie funkcie patrí štandardný strešný vetrák, bez rámové okná so zámkom vyrobené z 5 mm tlmeného a temperovaného bezpečnostného skla, elektronické odblokovanie okien a dverí, zadný spojler, ktorý je vybavený vysokopostavenou LED diódou, vnútorným LED svetlom a ovládacím gombíkom, aby ste mohli ručne otvoriť nadstavbu aj z vnútra. Výsledkom je hladká povrchová úprava, ktorá dopĺňa dizajn vozidla, ktorým je Ascent vybavený.

Ďalšia požiadavka bola na montáž LED SVETLOMETU značky BUSHRANGER do prednej masky vozidla. Bola doplnená špeciálna rada LED svetlometov značky BUSHRANGER LED Bushranger LIGHT BAR | 24,5″ na zlepšenie svietivosti vozidla. Na zadne pridavne svetla sme montovali PREDATOR 4x4 LED LIGHT LBF6S. Bushranger svetlomety sú momentálne špičkou na trhu.
Svetlá Bushranger® LED svetlomety boli od základov vyvinuté tímom našich inžinierov, aby ponúkli skutočne jedinečný dizajn, ktorý privádza výkon, vzhľad a použiteľnosť na úplne novú úroveň.
Odvážne, moderné estetické prevedenie obsahuje chladiace kanály, ktoré usmerňujú chladný vzduch priamo cez chladič, čím výrazne zvyšujú odvod tepla LED diód. Pokročilý systém regulácie teploty využíva vynikajúcu konštrukciu chladenia na zabezpečenie maximálnej prevádzky LED, monitorovaním a úpravou výstupu podľa okolitého prostredia.
Tieto svetlá sú také jasné, že sme do nich zabudovali funkciu regulácie jasu, ktorá umožňuje úplnú kontrolu intenzity svetla v podmienkach, v ktorých prílišne osvetlenie môže narúšať viditeľnosť. Jas je riadený naším priekopníckym, bez – vypínačovým elektroinštalačným systémom série VLI, ktorý je prvým svojho druhu a svojou ľahšou inštaláciou, väčšou používateľskou kontrolou a väčšou spoľahlivosťou jednoznačne vedie v porovnaní s tradičnými systémami.
Plne testované. CE - označené. Schválené a certifikované pre použitie na cestách v európskych krajinách. Svetlo je označené značkou E (E9 10R-05 / 01-16276-00) a je schválené pre použitie na európskych cestách ako štandardné svetlo s vysokým lúčom.

Finálna montáž bola výmena sériového podvozku za značku ARB, OLD MAN EMU typ BP-51 - podvozok najvyššej kvality a bezpečnosti austrálskeho výrobcu, ktorý prešiel najvyššou kontrolou medzinárodnej organizácie ANCAP!

Bližšie informácie nájdete na našej webovej stránke www.cbone.sk

BP-51 tlmiče to je revolučná, patentovaná technológia vyvinutá pre maximalizáciu výkonu na spevnenej aj nespevnenej vozovke pre vaše 4x4 a SUV vozidlá. Vyvinuté a rozsiahlo testované v tých najťažších podmienkach v Austrálii, tieto tlmiče vybavené baypasom s veľkým otvorom a oddeleným zásobníkom spájajú značný komfort jazdy po meste s vynikajúcim tlmením a dajú Vám aj kontrolu nad vozidlom pri jazde v teréne.

Tlmiaci výkon je ľahko nastaviteľný v širokom rozsahu či už kompresie alebo spätného rázu, čo vedie k významným zmenám štýlu jazdy Vášho vozidla a umožňuje vlastné nastavenia, aby vyhovovalo okamžitým podmienkam a Vašim potrebám. Telo, nádrž a komponenty sú vyrobené z 6061 T6 hliníka, povrch je eloxovaný čo zabezpečuje výnimočný odvod tepla, odolnosť proti korózii a odolnosť proti mechanickému poškodeniu napríklad od odletujúcich kameňov. Je navrhnutý, vyvinutý a testovaný výhradne tímom ARB so špecialistami Old Man Emu. Old Man Emu uvádza na trh špeciálne vrchné ramená pre celý rad populárnych 4WD. Ak je IFS ( INDEPENDENT FRONT SUSPENSION) vozidlo vybavené vysokým závesom, výsledný uhol odklonenia a prevýšenia môže byť upravený mimo nastavenie z výroby. 

Montáž:

Back
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
 
 
Powered by Phoca Gallery

Nechajte si posielať naše novinky.

Výhody pri prihlásení sa na odber newslettera - všetko z prvej ruky:
Zľavy   |   Akciové ponuky   |   Výpredaje   |   Najnovšie trendy

PRIHLÁSENIE NA ODBER
*Z odberateľov newsletteru je možné sa kedykoľvek odhlásiť.
         
×
360 prehliadka cbone SHOWROOM

Virtuálna prehliadka firmy C.B. ONE, s.r.o.

Kompletne zrenovovaný SHOWROOM plný tovaru, odborných rád a skúsených pracovníkov.

  •  sme priamy zástupca osvedčených výrobcov
  •  dlhoročná tradícia - 27 rokov na trhu
  •  garantujeme pôvod tovaru a aj jeho záručný a pozáručný servis
  •  odborná montáž a zaškolenie u nás kúpeného tovaru za najlepšie ceny
  •  zabezpečujeme povinný zápis do TP
 

KONTAKTUJTE NÁS VSTÚPTE DO NAŠEHO SHOWROOMU