FORD RANGER okres Senec


Požiadavka majieľa vozidla FORD RANGER bola montáž predného pevnostného nárazníka značky RIVAL, ktorý sme namontovali pomocou originálnych montážnych sád. Do pevnostného nárazníka sa montoval navijak značky KINGONE. Navijaky tejto značky znesú najprísnejšie kritéria v spoľahlivosti a odolnosti. Plne vodotesné s hladkým, tichým chodom, odolným upevnením lana na bubne, vysokopevnými prírubami, spínacími blokmi HEAVY DUTY a dvojitou výkonnou kužeľovou brzdou. Všetko toto ich predurčuje na plnohodnotné profesionálne nasadenie v najťažších podmienkach. Navijak je chránený elektrickým odpojovačom WARN, ktorý je bezpečnostným prvkom zabezpečujúcim odpojenie navijaku od akumulátora vozidla v čase jeho nečinnosti. Na strechu vozidla sa montoval strešný nosič, ktorý je priamo vyrobený na vozidlo.

Zákazník prišiel s požiadavkou na osadenie strešného nosiča značky ARB, ktorý je priamo vyrobený na vozidlo. 

Ďalšia požiadavka bola montáž - osadenie podvozku najvyššej kvality a bezpečnosti na svetovom trhu austrálskeho výrobcu ARB, OLD MAN EMU, ktorý prešiel najvyššou kontrolou organizácie ANCAP! 
Na vozidle sa menili tlmiče a vinuté, listové pružiny. Po dokončení úprav sme na vozidle robili kompletnú 3D geometriu a následne test v praxi (terén, cesta). Podvozková sada vám zabezpečí pohodlie a bezpečnosť ako aj v teréne tak aj na ceste!

Ochranou podvozkovej časti sú tiež RIVAL duralové kryty vyrobené na presný typ vozidla. Tieto kryty zabezpečia zákazníkovi ochranu podvozkovej časti aj v tom najdrsnejšom teréne!

Účelom celkovej úpravy na vozidle bolo z pohonu 4x2* urobiť skutočný pohon 4x4, čo podstatne prispeje k zvýšeniu prechodnosti aj v tom najťažšom teréne! Za tým účelom boli pôvodné diferenciály vozidla nahradené 100% uzávierkami austrálskeho výrobcu ARB 4x4 Accessories, ktoré sú svetovou jednotkou vo svojej kategórii, o čom svedčí aj fakt, že ako výhradný dovozca ARB pre Slovenskú republiku na tieto uzávierky poskytujeme 5 ročnú záruku! Viac informácií nájdete na našej webovej stránke www.cbone.sk

Uzávierky sú ovládané pomocou kompresora ARB. Na tomto vozidle bol osadený kompresor z rady ARB - CKMA1212V. Kompresor vie zákazník využiť aj na dofukovanie pneumatík.
* ak je vozidlo vybavené diferenciálmi bez možnosti 100% uzamykania - teda diferenciálmi bez 100% uzávierok, vozidlo i keď má pripojený predný náhon, v prípade jazdy v náročných podmienkach - sneh, ľad, blato a pod. , pri strate trakcie - prešmyknutiu jedného kolesa, stráca ťah na tej náprave kde došlo k prešmyknutiu kolesa. To podstatne obmedzuje prejazdnosť vozidla. Najhorší prípad nastane ak dôjde k prekríženiu vozidla, napríklad pri prechode jarku tak že vozidlo ostane stáť na protiľahlých kolesách prednej a zadnej nápravy. Vtedy ak vozidlo nemá 100% uzávierku diferenciálu sa z tejto polohy vlastnou silou nedostane. Vozidlo sa teda nespráva ako 4x4 - teda vozidlo s možnosťou trvalého pohonu všetkých kolies, ale ako vozidlo 4x2 s pohonom len dvoch kolies.

Montáž:
Back
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
 
 
Powered by Phoca Gallery

Nechajte si posielať naše novinky.

Výhody pri prihlásení sa na odber newslettera - všetko z prvej ruky:
Zľavy   |   Akciové ponuky   |   Výpredaje   |   Najnovšie trendy

PRIHLÁSENIE NA ODBER
*Z odberateľov newsletteru je možné sa kedykoľvek odhlásiť.
         
×
360 prehliadka cbone SHOWROOM

Virtuálna prehliadka firmy C.B. ONE, s.r.o.

Kompletne zrenovovaný SHOWROOM plný tovaru, odborných rád a skúsených pracovníkov.

  •  sme priamy zástupca osvedčených výrobcov
  •  dlhoročná tradícia - 27 rokov na trhu
  •  garantujeme pôvod tovaru a aj jeho záručný a pozáručný servis
  •  odborná montáž a zaškolenie u nás kúpeného tovaru za najlepšie ceny
  •  zabezpečujeme povinný zápis do TP
 

KONTAKTUJTE NÁS VSTÚPTE DO NAŠEHO SHOWROOMU