FORD RANGER

Majiteľ vozidla FORD prišiel s požiadavkou na montáž navijaku a predného pevnostného nárazníku značky ARB 4x4 Accessories. Vynikajúca povesť ARB ochranných prostriedkov sa začala vytvárať pred viac než 30 rokmi, kedy ARB začalo vyrábať ochranné nárazníky pre Land Rover Series 1. Dnes, ARB sortiment zahŕňa niekoľko stoviek ochranného príslušenstva, umožňujúceho ponúknuť čelnú ochranu pre drvivú väčšinu 4x4 vozidiel z celého sveta. Avšak pevnostná ochrana to nie sú len predné nárazníky. ARB ponuka zahŕňa i pevnostnú ochranu prahov dverí, predných blatníkov a samozrejme i zadné pevnostné nárazníky. Všetky ARB pevnostné nárazníky sú navrhnuté tak, aby boli plne funkčné, zlepšili odolnosť Vášho vozidla, pri zachovaní maximálnej bezpečnosti. 

Do pevnostného nárazníku sa montoval navijak pomocou montážnej sade, ktorá je dodávaná k nárazníku. Do nárazníku sa montoval navijak  Navijak KINGONE BULL 12.0 SR 12V.
Navijaky tejto značky znesú najprísnejšie kritéria v spoľahlivosti a odolnosti. Plne vodotesné s hladkým, tichým chodom, odolným upevnením lana na bubne, vysokopevnými prírubami, spínacími blokmi HEAVY DUTY a dvojitou výkonnou kužeľovou brzdou. Všetko toto ich predurčuje na plnohodnotné profesionálne nasadenie v najťažších podmienkach. Navijak je chránený elektrickým odpojovačom WARN, ktorý je bezpečnostným prvkom zabezpečujúcim odpojenie navijaku od akumulátora vozidla v čase jeho nečinnosti. Na vozidlo FORD bola doplnená špeciálna rada LED svetlometov značky ARB AR32EM Combo, ktoré sú momentálne špičkou na trhu. Zapojené sú poloautomatickým systémom. Plne testované. E - označené. Schválené a certifikované pre použitie na cestách v európskych krajinách.

Montáž:
Back
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
FORD Ranger
 
 
Powered by Phoca Gallery

Nechajte si posielať naše novinky.

Výhody pri prihlásení sa na odber newslettera - všetko z prvej ruky:
Zľavy   |   Akciové ponuky   |   Výpredaje   |   Najnovšie trendy

PRIHLÁSENIE NA ODBER
*Z odberateľov newsletteru je možné sa kedykoľvek odhlásiť.
         
×
360 prehliadka cbone SHOWROOM

Virtuálna prehliadka firmy C.B. ONE, s.r.o.

Kompletne zrenovovaný SHOWROOM plný tovaru, odborných rád a skúsených pracovníkov.

  •  sme priamy zástupca osvedčených výrobcov
  •  dlhoročná tradícia - 27 rokov na trhu
  •  garantujeme pôvod tovaru a aj jeho záručný a pozáručný servis
  •  odborná montáž a zaškolenie u nás kúpeného tovaru za najlepšie ceny
  •  zabezpečujeme povinný zápis do TP
 

KONTAKTUJTE NÁS VSTÚPTE DO NAŠEHO SHOWROOMU