Zima

Tu je možné pridať akýkoľvek text, napríklad to čo najnovšie pridávame do fotogalérie - napr:

FIAT FULLBACK okres Trenčín

 

Zákazník nového vozidla FIAT FULLBACK prišiel s požiadavkou na montáž navijaku do predného originálneho nárazníka vozidla pomocou montážnej sady vyrobenej na mieru. Naše navijaky PREDATOR 4x4 WINCH sú špičkou vo svojej triede. Tieto kvalitné navijaky podliehajú ochrannej známke, ktorej sme vlastníkom a sú výsledkom nášho vlastného vývoja na základe dlhodobých skúseností. Aj vzhľadom na tieto skutočnosti vieme zabezpečiť odborný, dlhodobý či už záručný alebo pozáručný servis týchto navijakov.

 

Navijak je chránený elektrickým odpojovačom WARN, ktorý je bezpečnostným prvkom zabezpečujúcim odpojenie navijaku od akumulátora vozidla v čase jeho nečinnosti.

 

Účelom ďalšej úpravy bolo urobiť z vozidla FIAT FULLBACK, ktoré bolo v prevedení 4x2 * urobiť vozidlo so skutočným pohonom 4x4, čo podstatne prispeje k zvýšeniu prechodnosti aj v tom najťažšom teréne! Za tým účelom boli pôvodné diferenciály vozidla nahradené 100% uzávierkami austrálskeho výrobcu ARB 4x4 Accessories, ktoré sú svetovou jednotkou vo svojej kategórii, o čom svedčí aj fakt, že ako výhradný dovozca ARB pre Slovensku republiku na tieto uzávierky poskytujeme 5 ročnú záruku!

 

Uzávierky sú ovládané pomocou kompresora ARB. Na tomto vozidle bol osadený najsilnejší kompresor z rady ARB - CKMTA12. Tento kompresor sa vyznačuje tým, že má dva valce a dva motory. Čo zabezpečuje vysoký a okamžitý výkon pri minimálnom zaťažený kompresora. Kompresorom ARB je možné okrem ovládania uzávierok aj dohusťovanie pneumatík! Ako príslušenstvo ku kompresoru je dodávaná špeciálna teflonová ARB hadica odolná zahrievaniu a ohybná aj vo veľkých mrazoch. K hadici sú priložené i adaptéry na hustenie rôzneho príslušenstva. Dodaný bol aj ARB tlakomer na okamžitú kontrolu tlaku v pneumatikách.

 

* ak je vozidlo vybavené diferenciálmi bez možnosti 100% uzamykania - teda diferenciálmi bez 100% uzávierok, vozidlo i keď má pripojený predný náhon, v prípade jazdy v náročných podmienkach - sneh, ľad, blato a pod. , pri strate trakcie - prešmyknutiu jedného kolesa, stráca ťah na tej náprave kde došlo k prešmyknutiu kolesa. To podstatne obmedzuje prejazdnosť vozidla. Najhorší prípad nastane ak dôjde k prekríženiu vozidla, napríklad pri prechode jarku tak, že vozidlo ostane stáť na protiľahlých kolesách prednej a zadnej nápravy. Vtedy ak vozidlo nemá 100% uzávierku diferenciálu sa z tejto polohy vlastnou silou nedostane. Vozidlo sa teda nespráva ako 4x4 - teda vozidlo s možnosťou trvalého pohonu všetkých kolies, ale ako vozidlo 4x2 s pohonom len dvoch kolies.

 

Dodatočná montáž nezávislého kúrenia - už žiadne škrabanie námrazy! Nastúpte do príjemne vyhriateho auta a vychutnajte si výhody nezávislého kúrenia Webasto.
Začnite deň s dobrou náladou a vylepšite svoje auto s nezávislým kúrením. V mnohých situáciách sa oplatí mať predohriate auto. Nezávislé kúrenie Webasto Vám ponúka viac komfortu a chráni Váš motor pred studeným štartom s tým podstatne predlžuje životnosť motora. Zamrznuté auto po obede, studené auto po lyžovačke, oškrabávanie námrazy vo večerných šatách? To všetko je minulosťou! V zime jazdíme viac. Nie každý si však môže vychutnávať komfort vyhrievanej garáže.  Spočítajte si sami, ako rýchlo sa Vám vráti investícia do nezávislého kúrenia Webasto. Viac info nájdete na www.cbone.sk

 

Na korbu vozidla sa montoval ARB Hardtop či už pre prácu, hru alebo niečo medzi tým, ARB Nadstavby ponúkajú flexibilný úložný priestor, zabezpečený proti vplyvom počasia a zvýšenú bezpečnosť celého nákladu. Náš široký sortiment zaistí, že nájdete výrobok, ktorý nielenže vyhovuje individuálnym požiadavkám, ale tiež zvyšuje estetický vzhľad akéhokoľvek pick-upu. Odolná konštrukcia a osvedčená spoľahlivosť. ARB nadstavby sú vyrobené z UV stabilného recyklovateľného ABS termoplastu, čo zabezpečuje dlhodobú životnosť tohoto výrobku.

 

Montáž:

Navijak PREDATOR 4x4 WINCH PROFESIONAL 12000 FAN S 12V so syntetickým lanom - tu v predaji

Webasto - tu v predaji

ARB uzávierky diferenciálov - tu v predaji

ARB Classic Canopy - tu v predaji

ARB strešné nosiče a príslušenstvo - tu v predaji

PREDATOR 4x4 LIGHT BAR LBT6CR - tu v predaji


Nechajte si posielať naše novinky.

Výhody pri prihlásení sa na odber newslettera - všetko z prvej ruky:
Zľavy   |   Akciové ponuky   |   Výpredaje   |   Najnovšie trendy

PRIHLÁSENIE NA ODBER
*Z odberateľov newsletteru je možné sa kedykoľvek odhlásiť.
         
×
360 prehliadka cbone SHOWROOM

Virtuálna prehliadka firmy C.B. ONE, s.r.o.

Kompletne zrenovovaný SHOWROOM plný tovaru, odborných rád a skúsených pracovníkov.

  •  sme priamy zástupca osvedčených výrobcov
  •  dlhoročná tradícia - 27 rokov na trhu
  •  garantujeme pôvod tovaru a aj jeho záručný a pozáručný servis
  •  odborná montáž a zaškolenie u nás kúpeného tovaru za najlepšie ceny
  •  zabezpečujeme povinný zápis do TP
 

KONTAKTUJTE NÁS VSTÚPTE DO NAŠEHO SHOWROOMU